afgevallen

Wil jij elk jaar vanaf 1 januari weer afvallen, maar merk je telkens dat gezond eten en sporten er toch niet zo van komt? Dan ben je niet de enige. Bijna op elk lijstje van goede voornemens staat afvallen en van al deze lijstjes zijn er maar een paar die het echt volhouden. Dat komt omdat dit goede voornemen vaak op oudejaarsdag is bedacht en er helemaal geen concrete doelen zijn gesteld. Daarnaast is het zo dat als je echt wil afvallen, je er gelijk mee begint. Anders blijf je het telkens opschuiven naar ‘volgende week maandag’. Je kan altijd wel een reden bedenken om niet nu te beginnen, maar er zijn altijd veel meer redenen om het wel te doen. Dus stop met het maken van excuusjes en lees in dit artikel hoe jij nog voor de kerst een aantal kilo’s kwijt raakt!

Stel doelen

weegschaal

Ga eens rustig zitten om te bepalen wat jouw doelen zijn. Je wil afvallen, maar hoeveel wil je afvallen? En hoe ga je dat bereiken? Je kan er ook voor kiezen om geen bepaald gewicht na te streven maar dan is het wel moeilijker om bij te houden of je je doel hebt behaald. Daarom raden wij dat in het begin wel aan, daarna zou je levensstijl moeten zijn aangepast om gezond te blijven en gaat het er vooral om dat je lekker in je vel zit. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je doorslaat en een eetstoornis ontwikkelt. Stel dus vooral in het begin realistische doelen en pas je levensstijl aan naar een gezonde levensstijl zodat je niet alleen focust op de cijfers op de weegschaal maar vooral op je gezondheid.

Schakel hulp in

Wij begrijpen dat het lastig is om het alleen te doen. Daarom raden wij aan om samen met wat vrienden of vriendinnen een sportgroepje te beginnen. Op die manier ben je sociaal bezig en daarnaast ook nog eens gezond. Om het leuk te maken kun je afspreken dat elke week iemand anders een activiteit bedenkt. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld de ene week yoga doen en de andere week een mooie wandeling door de bossen maken. Je kan ook een personal trainer inschakelen die voor jou een trainingsschema maakt en je ondersteunt tijdens het sporten.

Inspireer jezelf

Zorg ervoor dat je door jezelf te motiveren en inspireren, volhoudt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een foto te maken van jezelf op de dag dat je begint met afvallen en dit bij te houden door elke maand een nieuwe foto te maken. Zo daag je jezelf uit om zichtbaar resultaat te behalen. Wij raden af om jezelf te vergelijken met foto’s van anderen. Je zal bijvoorbeeld nooit een lichaam krijgen als Doutzen Kroes omdat iedereen een andere lichaamsbouw heeft. Dat zijn dus geen haalbare resultaten en daar demotiveer je jezelf alleen maar mee.

Een andere tip is om inspirerende quotes in je huis op te hangen. Er zijn een hoop websites waarop je mooie posters kunt bestellen die je vervolgens op kunt hangen om jezelf mee te motiveren en inspireren. Hang deze bijvoorbeeld in de buurt van de keuken zodat je gemotiveerd wordt om gezonde gerechten te eten in plaats van snoep en chips.

Volg het eiwitdieet

Als je echt motivatie nodig hebt en snel af wil vallen kun je beginnen met het volgen van een eiwitdieet. Wij raden het Timfit Afslankprogramma aan. Hiermee krijg je in tegenstelling tot andere diëten wel de nodige voedingsstoffen en -vezels binnen zodat je geen spier verliest of je gezondheid riskeert. Je valt snel af door je maaltijden te vervangen door lekkere shakes en maaltijdrepen. Het Timfit dieet is dus ook nog eens eenvoudig te volgen, omdat je niet telkens na hoeft te denken over wat je gaat eten. Je neemt namelijk in plaats van ontbijt, lunch of diner, een shake of reep.

Sommige mensen hebben al jaren op hun lijstje met goede voornemens staan dat ze af willen vallen. Wat nou als je al die jaren geleden al begonnen was? Dan was je nu al mooi slank geweest. Dus ga je nog 6 jaar wachten voordat je begint met afvallen of begin je nu en kijk je over een jaar terug op deze goede beslissing? Sterker nog, als je NU begint met het Timfit eiwitdieet kun je met de kerst je mooie slankere figuur al laten zien! Wij regelen ook nog eens 60 euro korting voor je, om je te motiveren. Dus druk op de knop hieronder en bestel het Timfit eiwitdieet!

Klik hier nu voor de tijdelijke kortingspagina

 

Geef een reactie