Afvallen zonder sporten

Het is niet per se nodig om te gaan sporten als je gewicht wilt verliezen. Natuurlijk moedig ik mensen graag aan om in beweging te komen, omdat het goed is voor lichaam en geest. Maar ik weet ook dat het niet voor iedereen is weggelegd. Door gebrek aan tijd, geld of door een lichamelijke beperking kan het voor jou lastig zijn om actief in de benen te komen. Maak je geen zorgen: afvallen zonder sporten is heel goed mogelijk. Beweging is een goed hulpmiddel als je wat kilo’s kwijt wilt, maar het belangrijkste is nu eenmaal toch je voeding. Dus wil je afvallen zonder sporten? Let dan nu goed op!

Eerste hulp bij afvallen zonder sporten

De volgende tip zal je niet voor het eerst horen: alles waar TE voor staat is verkeerd. Toch is het goed om dit weer even in je oren te knopen, zeker als je wilt afvallen zonder sporten. Maak van al je maaltijden een kleinere portie. Zeker in het begin moet je niet te hard van stapel lopen. Door gewoon iets minder te eten hoef je jezelf niet rigoureus van alles te ontzeggen en houd je het afvallen veel beter vol. Je maag went langzaam aan de kleinere hoeveelheden, waardoor je steeds minder honger hebt.

Houdt het verbrandingsproces op gang

Bij afvallen zonder sporten is het belangrijk om steeds je metabolisme (vetverbranding) op gang te houden. Dit doe je gek genoeg door te eten. De machine heeft brandstof nodig! Eet dus regelmatig en meerdere keren per dag. Maar: eet kleine hoeveelheden en snack gezond. Vervang de boterhammen met kaas bij de lunch eens door een groene smoothie. En neem tussendoor een handje snoeptomaatjes. Dat zijn lekkere dingen die goed vullen, veel voedingsstoffen bevatten en weinig calorieën leveren.

Een weekje balansen

Een gouden tip voor mensen die willen afvallen zonder sporten is: ontgiften! Je lichaam vanbinnen reinigen is supergezond: van een weekje detoxen krijg je minstens zo’n energieboost als van fanatiek zweten in de sportschool. Het is heel erg gezond om een tussentijdse grote schoonmaak in je lijf te houden en alle opgeslagen gifstoffen te verwijderen. En wat dus zo goed is: je valt er enorm van af! Let op: een kuur moet je niet te lang doen! Luister naar je lichaam en zorg er goed voor, dan word je op een natuurlijke manier – en zonder overmatige inspanning – beloond met een slank lijf.

Onze bezoekers gaan voor TimFit, dé specialist in afslanksupplementen voor als je wil afvallen zonder sporten!

Ga naar onze review

TimFit pakket

 

 

Geef een reactie

1 comment

  1. miranda

    halo….ik vind dit zo leuk om te lezen. ik kan niet sporten door mijn lichamelijke beperking…maar ik groei wel. dat wil ik niet. maar bij alles wat ik lees over dieet is dat ik moet bewegen in de vorm van bv. een wandeling, ik kan nog niet eens 10 minuten wandelen zonder mijn rollator en gewoon doorwandelen met rollator is ook geen optie. voor grotere afstanden zit ik in de auto of scootmobiel dus dat bewegen wordt het niet, evenals fietsen. toen zag ik deze site….WAUW!! Ik ben blij. hier kan ik wat mee. ik hou ook erg van chips en snoep, maar gelukkig ben ik ook een erg fanatieke fruiteter. ik eet elke morgen bij mijn 2 en soms 3 plakken brood, maar altijd fruit, een appel en 2 mandarijnen. wij ontbijten om 9 uur en dan heb ik gewoon honger. ik sta om half 7 op, ik neem dan 2 koppen groene thee met een beschuit met boter. mijn doel is om deze site te lezen en de tips goed onthouden en proberen uit te voeren. ik heb nog nooit een dieet gevolgd …ik sta niet sterk genoeg in mijn schoenen daarvoor, ik hou van eten. ik was jaren ook op gewicht maar ik ben de laatste tijd wat gegroeid en dat moet eraf., maar op een langzame manier…ik wil geen sapjes of andere dingen die je moet kopen en eten ipv gewoon eten. ik hoop dat het me lukt. bedankt voor de mooie site