Verlies snel je kilo’s met eiwitten

Er zijn veel onduidelijkheden over afvallen met eiwitten en dergelijke. Er wordt beweerd dat afvallen met eiwitten gezond is, maar is dit wel echt waar? Zeker nu de zomer weer voor de deur staat wil iedereen er goed uitzien en mooi voor de dag komen. Het is zeker niet onbelangrijk om je goed in je vel te voelen, maar hoe ver ga jij hierin?

In dit artikel wil ik je het één en ander vertellen over afvallen met eiwitshakes.

Over één ding valt niet te twisten, begin jij met het afvallen met eiwitshakes? Zorg dan wel dat je begint aan een goed programma en dat je weet wat je doet, je moet sowieso voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen!

Als je een compleet programma aanschaft voor het afvallen met eiwitten dan is hier vaak al rekening mee gehouden. Als je zelf eiwitshakes gaat kopen is dit natuurlijk niet zo. Als je dit gaat doen dan kan je beter extra voeding halen waar je wel de vitamines en mineralen mee binnenhaalt. Eet naast de eiwitten ook gezond voedsel, kijk eens naar bijvoorbeeld fruit of groente. Als je met een eiwitprogramma af gaat vallen doe dit dan wel verstandig, kijk naar de ervaringen van het programma en wees niet naïef!

Wat zijn eiwitten

Je lichaam heeft eiwitten nodig, ze zorgen ervoor dat je lichaam herstelt wordt wanneer het nodig is en behoud en herstelt je spieren. Veel sporters zullen dit dus ook gebruiken! Eiwitten zijn goed voor je huis en organen en zorgen voor een goede weerstand.

Kortom het zijn voedingsstoffen die iedereen nodig heeft, als je op een eiwitdieet gaat dan krijg je weinig energie binnen wat dus ook niet omgezet kan worden in vetten. De kenmerkende eigenschap van eiwitten is dat het langzamer verteerd wordt en hierdoor heb je minder snel last van een hongergevoel. Dit maakt het afvallen met eiwitten juist zo gemakkelijk. Je ervaart dus geen honger en je voeding wordt niet omgezet in vetten. Hierdoor verlies je ook geen spieren en alleen vet!
Wil je gaan afvallen met eiwitten? Probeer TimFit: Klik hier om de voordelen te ontdekken van TimFit.

Geef een reactie