Afvallen in een week

Snel afvallen in een week

Steeds meer mensen willen zo snel mogelijk veel afvallen, het liefst nog binnen een week. Redelijk logisch, maar krab jezelf wel even achter je oren dat het niet gezond is om zo snel veel kilo’s kwijt te raken. Dus heb jij het er voor over? Je kan aan een dieet beginnen die beloofd dat je snel afvalt, met allerlei troep zoals pillen en shakes of misschien wel andere gekke dingen kan jij je kilo’s kwijt raken. Maar, wat heb je daar aan als je na een paar weken of maanden weer op je oude gewicht zit omdat je simpelweg weer in je eigen oude levensstijl zit en omdat je lichaam dit helemaal niet is gewent? Binnen een week veel afvallen is sowieso een lastige taak maar als je je doelen beperkt houd is het wel mogelijk.

Wat er namelijk gebeurt als je zo snel wilt afslanken? Je lichaam beschermt zichzelf, een systeem wat onze voorouders in hongerige tijden in leven heeft gehouden. Je bespaart dus energie en zodra je weer gaat eten wil je lichaam weer naar je oude gewicht!

Wil je wel snel, effectief en blijvend afvallen? Dan is het TURBO actieplan misschien wat voor jou.

Eenvoudig afvallen in een week zonder dat hier veel bij komt kijken. Heel veel dieet boeken beloven het ‘Snel afvallen in een week? Raak tot wel X kilo’s kwijt in een week!’ ik negeer zulke slogans altijd! Maar als jij weet hoe je gezond kunt afvallen in een week wat ook nog gezond voor je is? Neem dan even contact op want dan wil ik dat heel graag delen hier! Ik weet zeker dat veel mensen op zoek zijn naar zoiets.

 

Geef een reactie

5 comments

 1. Nikos Ariesz

  Heb je wel gelijk in! Als je snel gaat afvallen dan moet je bij jezelf altijd afvragen of het wel gezond is. Ik hebt het welleens geprobeerd en heb me er heel lang beroerd over gevoeld.

  • admin

   Klopt, vaak is het het allemaal niet waard! Je kan beter de tijd nemen en voorgoed van je kilo’s afkomen!

 2. Laila

  Wijs! Ik ben het er mee eens. Heb net jullie weekmenu gedownload omdat ik het van een vriendin heb gehoord dat jullie zo een goed weekmenu hebben. Ik ben nog steeds op een gewicht waar ik blij mee ben!

 3. Marco

  Hallo,
  Ik ben geen groente, fruit of vis-eter…wat blijft er dan over voor een dieet?
  Gr. Marco.

  • Nadia

   Hoi Marco,

   Afvallen is een manier van leven, niet elke groente, fruit of vis is gezonder dan ander voedsel.

   Begin eens te met luisteren naar signalen van je lichaam, analyseer je eetgewoontes. Ik ga daar binnenkort meer van posten/mailen. Denk je dat de slankere mensen allemaal van groente fruit en vis houden? ‘Hell no’

   Gr. Nadia