Het drie dagen dieet

Met het 3 Dagen Dieet is het mogelijk om tot wel vijf kilo af te vallen. Geen ingewikkelde menu’s, maar gewoon standaard voedingsmiddelen die worden aangeboden op een gebalanceerde wijze. Bij dit dieet is het daarom wel belangrijk om het menu strikt te volgen. De combinatie van bepaalde voedingsmiddelen zorgen namelijk voor het extra afval proces.

Samenvatting van het 3 Dagen Dieet

Het 3 Dagen Dieet is gebaseerd op drie hoofdmaaltijden per dag.

Dag één begint met een minimale hoeveelheid aan voedingsmiddelen, maar sluit je wel af wel een degelijke portie vlees en twee soorten groenten gevolgd door een appel en een vanille ijsje. Dag twee start met een gekookt eitje op een geroosterde boterham en een halve banaan. Tijdens de lunch kan je genieten van kaas of magere kwark met wel vijf crackers. Op dag twee staan er voor het avondeten wederom twee soorten groenten op het menu. Aangevuld met drie worstjes en een halve banaan. En niet te vergeten het dagelijkse vanille ijsje.

Dag drie start met vijf crackers belegd met Cheddar kaas en één klein appeltje. Voor de lunch neem je een geroosterde boterham met een gekookt eitje. En als afsluiter van je 3 Dagen Dieet staat er tonijn op het menu samen met verse rode bieten en bloemkool. En als extraatje bij je vanille ijsje mag je een half partje niet te zoete meloen nemen.

Afvallen met ijs op het menu.

Het klinkt zeer onwaarschijnlijk maar tijdens het 3 Dagen Dieet mag je alle dagen genieten van een vanille ijsje. Bij vele diëten draait het niet alleen om de soort voedingsmiddelen die je inneemt, maar speelt de hoeveelheid van de voedingsmiddelen vaak een erg belangrijke rol. En zeg nu zelf, een dieet met dagelijks vanille ijs op het menu, klinkt toch voor iedereen heerlijk in de oren en daardoor zeker de moeite waard om eens te proberen.

Nadeel van het dieet is dat er ijs in verwerkt wordt. In ijs wordt veel suiker toegevoegd, waardoor je trek blijft hebben in suikerrijke producten. Het is ook maar drie dagen, dus of het werkelijk veel en blijvende effecten oplevert blijft de vraag.

Laat uw reactie achter over het 3 Dagen Dieet

Neem de stap en probeer het 3 Dagen Dieet nu uit. Laat ons weten hoe je die dagen hebt ervaren en deel met ons het behaalde resultaat. Wees een stimulans voor anderen.

Geef een reactie