101 afslanktips

— UITVERKOCHT —

Wil jij ook snel en eenvoudig afvallen maar wil je niet starten met een dieet? Dan zijn deze 101 afslanktips dé oplossing, met 101 tips kan je tot wel 10 kilo afvallen in twee weken!

De laatste tijd ben ik in contact gekomen met veel enthousiaste lezers en volgers van dit blog. Echte afvallers die voorgoed vaarwel wilden zeggen tegen hun over gewicht. Ik ben in gesprek gekomen met veel lezers en ze wilden allemaal maar één ding, een handleiding, een overzicht van de tips die direct effect hebben op je gewicht.

Eén lijst met tips, alle tips die je nodig zult hebben bij het afvallen zonder dat je hier mee hoeft te gaan in de dieet rage.

Met trots kan ik je vertellen dat hier vanuit het volgende product is ontwikkeld: “101 Afslank Tips”.

Wil jij ook afvallen zonder een dieet?

Als jij op zoek bent naar een effectieve methode om eenvoudig af te vallen en wil je geen geld en moeite kwijt zijn aan een dieet maar juist wil afvallen wanneer het jou uit komt door perfecte controle over je gewicht? Dan ben je hier op het juiste moment terecht gekomen. Op deze pagina ga jij ontdekken hoe jij door middel van 101 eenvoudige tips volledige controle krijgt over je gewicht en jou slanke lichaam werkelijkheid wordt. Dit gaat jou echt helpen aan een mooier, slanker lichaam en een gezonde levensstijl!

Herken jij jezelf hier in?

 • Vrienden en familie controleren hun gewicht zonder enige moeite
 • Ik wil graag afvallen maar kom steeds weer uit op mijn oude gewicht
 • Afvallen is erg zwaar en ik kan de motivatie niet vast houden
 • Honger tijdens het afvallen hou ik niet van en kan ik niet volhouden
 • Ik heb al meerdere dingen geprobeerd maar het lukt me niet succesvol af te vallen
 • Ik wil genieten van het leven, ook tijdens het afvallen!

En wil je zo afvallen?:

 • Genieten van alledaagse dingen terwijl je afvalt
 • Afvallen op een nieuwe effectieve manier ZONDER dieet!
 • Zonder enige moeite blijvend je gewicht controleren en beheersen
 • Je aan het begin van het boek al wil weten wat er op de volgende bladzijde staat omdat te tips zo interessant zijn?
 • Doorzetten en motiveren is niet meer nodig, je eetgewoontes doen het werk vanzelf
 • Je kunt blijven eten en drinken zoals je nu ook doet

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten, en wil je met 101 kleine aanpassingen in je leven voorgoed gewicht en kilo’s verliezen zonder dat je er ooit nog enige moeite voor hoeft te doen? Dan zijn de 101 afslank tips echt iets voor jou, in maximaal een uur leer je de 101 geheimen van gewichtsverlies en doe je zelfs je weegschaal versteld staan van de resultaten.

Ben je bereid deze 101 kleine eenvoudige tips toe te passen in je leven? Dan kan je je zelfvertrouwen terug gaan winnen, je beter gaan voelen, fitter en gezonder gaan leven zonder pillen, extra voeding of een dieet. Kortom: dan is het iets speciaal voor jou!!

 

Waarom de 101 afslank tips?

Je bent niet de enige die al eeuwig aan het diëten is zonder enig effect. Alle informatie die op internet te vinden is spreekt elkaar tegen en er is geen fatsoenlijke lijn in te trekken.

Wellicht doe je alles juist, je volgt alle tips en tricks op die de voedingsexperts roepen. Je volgt de marketing van alle voedingsproducten nauwkeurig en je mist geen enkele tip maar zonder enig langdurig resultaat. De informatie die je krijgt is langdurig en totaal niet relevant aan jou situatie.

Aan het eind van de rit ben je alleen geld en motivatie lichter, je gewicht is er niet beter op geworden en vaak nog slechter door middel van het JoJo effect. Dit kost je weer een aantal dagen, weken of maanden om weer moed te verzamelen voor de volgende poging. Want leuk is het niet dat niks lukt.

Zoals ik net al zei: Je bent niet de enige!! Dus kies er voor niet meer te falen of niet meer tijd en moeite te verspillen, dit is niet nodig om gewicht te verliezen, sterker nog, dit maakt je alleen maar ongelukkig tijdens en na het afvallen.

Afvallen is geen straf, het is een eenvoudige manier om lekkerder en beter in je vel te gaan zitten. Afvallen is elke dag weer zin om op te staan om de wereld te begroeten met frisse zin en een fit lichaam, elke dag zin hebben om weer die stap te zetten naar een slanke levensstijl. DAT IS AFVALLEN! (Sorry voor de hoofdletters, moet even de enthousiasme overbrengen die ik hier heb.)

Deze 101 afslank tips zijn voor iedereen die gewicht wil verliezen of controleren, met 10 kg overgewicht, 20 kg overgewicht of maar 1 kg overgewicht. Raak het in no time kwijt door deze afslanktips die jou het leven gemakkelijker maken

Wat krijg je?

Eén boek, met 101 afslanktips, of dat niet te weinig is?! Nee zeker niet, het is een volledige, complete handleiding , die jou voorgoed gaan helpen om van je gewicht af te komen en je gewicht volledig onder controle te krijgen!

Je kunt zo aan de slag en je hoeft hiervoor niet extra te investeren, het boek is alles wat je nodig zult hebben. Waarom je geen extra’s krijgt? Omdat ik er van overtuigd ben dat jij met 101 afslank tips voorgoed kunt afvallen, hier is geen dieet voor nodig of andere trainingsprogramma’s die uiteindelijk alleen maar dikker maken dan dat je al was!

Ik vertel je, in één boek, alles wat je moet weten over het dieet, jou lichaam en alle 101 manieren die jou gaan helpen jou slanke lichaam te gaan bereiken en te gaan behouden. Met resultaten die zelfs je weegschaal versteld laten staan.

Een aantal ervaringen

Meerdere mensen gingen je voor, kijk wat ze er van vonden en nog steeds van vinden:

review-1review-4 review-3review-2

Tijdelijke actie voor bezoekers van afvallenexperts.nl

Speciaal voor de lezers en volgers van mijn website is een tijdelijke actie opgezet, zo betaal je geen € 37,- euro voor het boek maar kan je voor maar € 19,95 het boek DIRECT downloaden! Dit betekend dus dat jij vandaag de kans hebt om dit boek voor bijna de helft van de prijs aan te schaffen.

PS: Ik behoud me het recht deze tijdelijke kortingsactie terug te trekken zonder enige aankondiging.

Geef een reactie

2 comments

 1. Pien

  Lieve Nadia,

  Na het volgen van je cursus ben ik me stukken beter gaan voelen, ik waardeer de manier waarop je schrijft en hoe je om gaat met vragen van mij. Al eerder hoorde ik van je product en ik kijk er naar uit om je boek te kunnen kopen! Kan zelfs niet meer wachten. Ik wil meer en meer weten van het afvallen zonder dieet, je hebt mij geholpen in te zien wat er moet veranderen. Ik hoop dat de 101 afslanktips me gaan helpen de laatste kilo’s te verliezen.

  Super bedankt Nadia!

 2. Karin

  Op advies van een vriendin heb ik dit boek direct besteld, één woord: BEDANKT!