gezond weekmenu - afvallenexperts.nl

Ben je op zoek naar de leukste tijdschriften over gezondheid? Dan mogen tijdschriften als Yoga, Flow en Happinez natuurlijk niet ontbreken. Maar er zijn veel meer tijdschriften die het lezen meer dan waard zijn. Voordat je een proefabonnement via deze link aanvraagt is het goed om nog eens verder te kijken. Wij hebben de leukste 10 tijdschriften voor je in een overzicht gezet.

1. Happinez

Een tijdschrift Happinez is helemaal van deze tijd. Er staan veel artikelen over gezondheid en spiritualiteit en een gelukkig leven in. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuk tijdschrift over gezondheid.

2. GezondNU

In het tijdschrift gezondNU lees je alles over voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Je krijgt veel informatie waar je mee aan de slag kunt. Een absolute aanrader voor iedereen die wat wilt bereiken.

3. Yoga

Het doen van Yoga is helemaal van deze tijd. Het tijdschrift Yoga sluit daarom helemaal aan op een gezond leven dat in balans is. Je leest alles dat je van Yoga moet weten dan ook in de vele artikelen die dit tijdschrift rijk is.

4. Women’s Health

Een tijdschrift dat helemaal ingericht is op een gezond leven voor vrouwen. Dan moet je echt Women’s Health lezen. Er staan veel mooie artikelen in die allemaal verband houden met een gezond leven met voldoende beweging en juiste voeding.

5. Flow

Een meer creatieve manier om aan je gezondheid te werken? Dan is het tijdschrift Flow een van de leukste tijdschriften. Je leest net wat andere informatie en dat geeft inspiratie.

6. Psychologie Magazine

Wil je verder geholpen worden? Dan is dit tijdschrift een absolute aanrader. Je krijgt inzichten en inspiratie hoe je op een andere manier kunt denken.

7. Santé

Krijg inspiratie voor een gezond en gelukkig leven. Tal van waardevolle tips en trucs vertellen je er alles over. Zodat jij kunt genieten.

8. Radar+ Magazine

Naast een praktisch handig tijdschrift ook zeker een aanrader voor de nodige inspiratie over besparen, het leven en andere belangrijke zaken.

9. Runner’s World

Het tijdschrift voor echte hardlopers. Je krijgt informatie, belevingen en tips te lezen. Zodat jij nog meer kunt genieten van de prachtige sport hardlopen en het op je eigen manier kunt gaan aanpakken.

10. Flow Specials

Het tijdschrift Flow heeft prachtige specials die verschillende thema’s aansnijden. Het zijn stuk voor stuk aanraders. Je krijgt handige informatie en de nodige inspiratie over het leven.

Geef een reactie